SPØRSMÅL OG SVAR

VI FÅR INN MANGE MAILER OG SPØRSMÅL FRA RUSSEN. HER HAR VI SAMLET EN LISTE MED FORSKJELLIG SPØRSMÅL OG SVAR SOM ER LURT Å LESE GJENNOM.

1. SIKKERHET:

Hva slags identifikasjon kreves?
For å komme inn på Landstreff Telemark trenger du 3 ting:
- Gyldig billett
- Gyldig legitimasjon (Bankkort med bilde, førerkort eller pass) NB: ID18 år
- Bevis på at du er russ: Skolebevis
*(Er du lærling tar du med kopi av lærlingkontrakt)


Alle spørsmål knyttet til billetter rettes til vår leverandør eventim.no

Hva gjør jeg dersom jeg er lærling og ikke har skolebevis? 

Dersom du ikke får bestilt Russepass kan du ta med deg kopi av lærlingkontrakten så kommer du inn.

Hvilken aldersgrense er det?
Det er 18-årsgrense på Landstreff Telemark, og kun tillatt for russ.

Er Landstreff Telemark et offentlig område? 
Ja, Landstreff Telemark betegnes som et offentlig område. Inne i kjøretøy som busser og vans er privat område.

Er det lov å ha seksuell omgang på festivalområdet?
Det er ikke tillatt å ha seksuell omgang på offentlig område og Landstreff Telemark betegnes som et offentlig område. Dette vil bli håndhevet av vakter og politi under hele helgen. 

Er det lov å drikke medbrakt alkohol inne på festivalområdet?
Landstreff Telemark er delt opp i 2 områder
Område 1: Festivalområdet med scene, handlegate, sponsorområde og aktiviteter
Område 2: Parkeringsområde for busser og vans

På område 1 (festivalområdet) er det ulovlig å ha med medbrakt drikke. Inne på festivalområdet vil man finne barer/sjenkesteder som tilbyr lø og vin. 

På område 2 (parkeringsområdet) er det tillat å nyte medbrakt alkoholholdig drikke på det private området (Inne i busser og vans). Det er ulovlig å drikke alkoholholdig drikke utenfor kjøretøyene. Drikking utenfor kjøretøyene anses som drikking på offentlig sted og kan få konsekvenser som avklipt bånd og bøter fra politi. Vi setter pris på deres samarbeidsvilje og håper dere vil holde dere til rammene som er satt for å lage et godt og trygt arrangement for dere.

Hva slags alkohol kan jeg ta med, og hva er IKKE lov til å ta med?
Det er kun tillatmed bokser, papp og plastflasker inn på festivalområdet. Det er IKKE lov med glassflasker, alkohol over 21.9% eller åpnet/uforseglet flaske. Har du 18 års-sprit på glassflaske (under 21.9%) får du ikke muligheten til å ta med dette inn på området.  Vi anbefaler at du kjøper drikke som er på plast, boks eller papp.

Hvordan gjør jeg det hvis jeg vil ha med vann inn på Landstreff Telemark?
Her gjelder samme regler som for alkohol. Alt av drikke du skal ha med deg på Landstreff Telemark må være uåpnet/forseglet. 

Hva er IKKE lov til å ha med på Landstreff Telemark?

Før dere kommer inn på festivalområdet går vakter gjennom kjøretøyet deres, og du blir kroppsvisitert. Da er det enkelte ting som ikke er lov til å ha med inn på Landstreff Telemark. Det kan være greit å være oppmerksom på dette på forhånd, slik at du unngår å bli fratatt noe av verdi. Dette er IKKE lov å ha med deg inn på Landstreff Telemark.

Aggregat
Slagvåpen

Kniv
Verktøy

Paintball
Partytelt
Telt
Narkotika

Glassflasker
Drikke med over 22% alkohol
Åpnede/uforseglede flasker
Propangass
Engangsgrill
Stormkjøkken
Dieselkanne
Fyrverkeri og alt som inneholder krutt
Laserpenn
Paraply

Er det lov til å ha med aggregat og ekstra drivstoff på Landstreff Telemark?
Det er ikke lov til å ha med aggregat eller drivstoff inn på Landstreff Telemark. Vi har en egen aggregatpark som kan forsyne dere med strøm. Har du behov for strøm under oppholdet må du sende mail til jorgen@landstrefftelemark.no for å bestille strøm. Dette koster 2000,- for hele helgen. Vi har fått forbud fra brannvesenet om at russen bruker egne aggregat under arrangementet, pga sikkerhetsmessige årsaker. Har dere, av ulike årsaker, ikke mulighet til å fjerne aggregatet er det mulighet for å ta med dette inn på området, men det kan IKKE være i bruk. 

Koster det noe å ta med vanen/bussen inn på området?
Parkeringsavgiften er 1000,- for van og 2000,- for buss. Det er dessverre ikke plass til partytelt utenfor kjøretøyene. NB: Det er kun lov med russebiler og busser. Ingen privatbiler vil få adgang til festivalområdet. Vanparkering kan kjøpes her!

Kan man spille musikk døgnet rundt?
Nei, all musikk skal avsluttes 01.30

Kan vi sjekke promillen vår før vi drar søndag morgen?
Ja. Alle som ønsker det kan ta promilletest før de forlater område søndag morgen. Henvend deg til en vakt eller medic-teltet.

Kan jeg ta med meg medisiner/piller på Landstreff Telemark?

Ja. Hvis du skal ha med medisinene dine på LT, må du ha med deg esken/boksen som medikamentet kommer i. På denne står det hvilke person medikamentet er ment for, og da kan vi forsikre oss om at det er dine medikamenter. Så det er altså viktig at du ikke bare tar med et brett med piller, men også embalasjen, da det er her apotekeren fester etikken. Dersom du har behov for oppbevaring av medisinene (f.eks om de må ligge kjølig), behov for å måle blodsukker osv så kan du gå innom medic-teltet vårt som ligger plassert rett ved innganen til festivalområdet. 

Dersom du har en alvorlig sykdom vil vi gjerne at du går innom medic-teltet ved ankomst og fortelle kort om hva som er årsaken. Dette er fint for at førstehjelpere skal kunne kjenne deg igjen og vite hva det gjelder dersom det skulle skje deg noe. Og de vil da kunne gi deg raskere hjelp.

Er det lov å ha med campingstol/camping bord på Landstreff Telemark? 

Ja, det er lov å ha med helt enkle campingstoler og bord. Det er IKKE tillatt å ha med dette inn på sceneområdet. Hvis stoler eller bord blir stående i branngatene mellom bilene på parkeringen, uten tilsyn av eier, vil disse bli konfiskert av vaktene. 

2. OVERNATTING:

Hvilke overnattingsmuligheter finnes?
Man kan overnatte mange forskjellige steder under Landstreffet. De fleste velger å sove i bussene og bilene de kommer med. 

Alle overnattingsteder som er tilknyttet våre shuttlebusser er nå utsolgt. Om du ikke vil sove i vanen eller bussen kan du kjøpe plass i vårt oppvarmede fellestelt. Du vil da også få tilgang til dusjanlegg i Telemarkshallen mellom 12.00 og 16.00 på lørdagen. Billett til felles overnattingstelt kan kjøpes her.

Hvordan kommer vi oss til overnattingsstedene fra festivalområdet?
Det blir satt opp shuttlebusser som går fra festivalområdet til sentrum/togstasjon og til følgende overnattingsteder: Bø hotell, Beverøya Camping og Lifjelltunet. Rutetider finner du her.

3. Ankomst:

Når kan vi ankomme Landstreff Telemark?
15.00-16.00: Notodden, Bø, Midt-Telemark og Vest-Telemark
16.00-17.00: Grenland, Rjukan, Kongsberg og Larvik
17.00-18.00: Kragerø, resten av Vestfold og Buskerud, Østfold
18.00-19.00: Alle andre

Alle kjøretøy må ankomme festivalområdet innen 20:00, ellers må den kjøres inn på lørdag morgen. 

Hva gjør vi når vi ankommer?
Alle som ankommer med russebil eller russebuss må først kjøre til Reshjemvegen 69 hvor vakter skal gjennomgå bilen for ulovlig alkohol og ulovlig gjenstander.

Der skal alle ut av kjøretøyet og kun sjåføren blir igjen ved bilen. De andre som ikke kjører går til den gratis skyttelbuss som kjører dere ned til hovedinngangen til Landstreff Telemark. Sjåføren blir igjen ved kjøretøyet til det er klart, og kjører deretter ned til inngangen og inn på festivalområdet. Både busser og vans kjører inn en egen vei mellom innkjøringen til Sommarland og innkjøringen til searchområdet for kjøretøy.

Dere som kommer uten kjøretøy kan gå direkte til inngangen og bytte billett til festivalbånd der. Det går skyttelbuss fra Bø sentrum/Bø stasjon og opp til festivalområdet. Hvis noe blir kjørt opp med bil eller hentet på kvelden skal det gjøres på området som er markert "Av og påstigning" på kartet.

Inngangsplan_LT.png

 

4. UNDERHOLDNING:

Hvilke artister kommer til Landstreff Telemark?
Se "Program" her på nettsiden

Kan vi sende inn ønsker om underholdning?
Absolutt! Vi setter pris på forslag til artister, aktiviteter og konkurranser eller annen underholdning. Send mail til jorgen@landstrefftelemark.no

Når er det artister på scenen?
Scenen vil være åpent fra ca 20:00 til 01:00.

Hvem kan stå i bussringene?
Det vil være begrensede plasser i ringene, og busser som stiller med egen rigg blir prioritert. Send oss gjerne en mail til jorgen@landstrefftelemark.no dersom din buss ønsker å stå i ringene.

Hvor lang spilletid er det i bussringene?
I bussringene vil det være spilletid til 01.30.

Kan man ha med egen DJ som ikke er russ?
Dette er kun tillatt for bussene som står i ringene å ha med egen DJ, og dette må avklares med oss på forhånd. Send oss en mail til jorgen@landstrefftelemark.no. DJ’en må signere en kontrakt som plikter personen til å være edru igjennom hele festivalen. Landstreff Telemark er kun for russ!

Kan man holde av spesifikke parkeringsplasser i forkant?
Nei dessverre. Vi anbefaler at dere ankommer treffet samtidig med vennene deres. 

Kan man flytte på kjøretøyet under Landstreffhelgen?
Nei, når kjøretøyet først er parkert, står den på samme sted helt til avreise søndag. Det vil gå shuttlebusser til og fra festivalområde og overnattingssteder/sentrum. Busspass eller enkeltbilletter kjøpes på festivalområdet.

Hvor lenge varer Landstreff Telemark?
Landstreff Telemark starter fredag 28.april kl.15.00 og er ferdig søndag 12.00. Landstreff Telemark er en festival som varer hele helgen, og du kan tilbringe hele helgen inne på festivalområdet dersom du ønsker dette. Det er kun fredag og lørdag det er artister og underholdning på scenen.

Hvor kan jeg kjøpe/hente Landstreff Telemark genser?
Genser kan hentes på vårt kontor i Oslo, eller på selve landstreffet. Der finner dere en infobod midt i handlegaten hvor dere også kan kjøpe genser, spør om det du lurer på eller få ladet telefonen din. 

Finnes det andre aktiviteter på dagtid?
Ja, vi arrangerer fotballturnering, FIFA (PS4) og beerpongturnering på dagtid lørdag. 

Kan man kjøpe alkohol på festivalområdet?
Ja, det vil være et eget serveringsområde. Det er ikke tillatt å ta med medbrakt drikke inn på dette området. 

Kan man kjøpe mat på Landstreff Telemark?
Ja, vi har stort utvalg mat under hele festivalen. Blant annet pizza, kebab, hamburger og bakt potet.

5. BILLETTER:

Hvor kjøper jeg billett til Landstreff Telemark. 
Billett til Landstreff Telemark kjøper du her! 

Jeg har kjøpt billett, men har ikke fått den tilsendt
Hvis du har valgt å få den levert i posten, men ikke mottatt den, ta kontakt med kundeservice på Eventim.no. Hvis du har valgt å få den tilsendt via epost, søk på Eventim.no i innboksen din. Da skal den komme opp. Hvis du fortsatt ikke finner den tar du kontakt med kundeservice hos Eventim.no

Hva skjer dersom jeg mister billetten min?
Vi kan ikke påta oss ansvaret for tapt billett, og du må derfor ta kontakt med eventim.no for å få utstedt ny billett. Kvittering på betalt billett vil ikke bli godkjent i billettkontroll, for å forhindre at en billett blir brukt flere ganger. 

Hva skjer dersom jeg har falsk billett?
Vi anbefaler å kjøpe billett kun via våre salgskanaler, som er landstrefftelemark.no, eventim.no  eller våre billettselgere ute på skolene. Man blir nektet inngang til arrangementet dersom man kommer med falsk billett, derfor er det viktig å forsikre seg om at det er en gyldig billett før man betaler til ukjent selger. Dersom du er i tvil om din billett er ekte, ta kontakt med eventim.no

6. SHUTTLEBUSS:

Hvor ofte går shuttlebussene?
Bussene går døgnet rundt. Rutetabell finner du her.

Hvor stopper bussene? 
Bussene stopper ved Sommarland, Lifjelltunet, Norsjø Hotell, Bø Hotell, Beverøya Camping og Bø Stasjon. Skal du ned til sentrum og handle i butikker er Bø Stasjon nærmeste stopp. Skal du på vinmonopolet er Bø Hotell eller Bø Stasjon nærmeste stopp. 

Hvor mye koster det for å kjøre shuttlebuss? 
Helgepass: 290,- (Kan brukes så mange ganger du vil, hele helgen). Enkeltbillett 90,- kan kun brukes èn tur.

Hvor kjøper man bussbillett? 
Billetter kjøpes i infoboden inne på festivalområdet, eller via vIPPS på telefon. Det er IKKE mulighet for å kjøpe billett på bussen. Kun i infoboden eller via VIPPS. Når du betaler med VIPPS velger du "betal" og søker opp "Landstreff Telemark" eller skriv inn nr "43 780". Så velger du "Meny" til høyre for der man skriver inn beløp. Da får du opp alternativene for bussbillett.

Kjøpt billett byttes inn i armbånd i infoboden på festivalområdet eller på Bø Hotell, Beverøya Camping, Lifjelltunet og Bø Camping.  Enkeltbilletter byttes ikke inn i armbånd. Den vises kun til sjåføren når du går på bussen.

Hva gjør jeg hvis jeg kommer med tog og ikke får kjøpt bussbillett før jeg skal ta bussen?
Da kjøper du billett via Vipps og viser den til bussjåføren. Så fort du kommer til festivalområdet eller overnattingstedet viser du billetten din i appen og bytter den inn i et armbånd. 

 7. GENERELT:

Kan man betale med kort og kontanter på Landstreff Telemark?
Nei. Landstreff Telemark benytter et betalingssystem som heter Cashless. Det vil derfor ikke være mulig å betale med kort eller kontanter. Cashlesskort kan kjøpes og fylles opp på festivalområdet. Du kan fylle penger på kortet online eller på arrangementet med ønsket beløp. Les alt du trenger å vite om Cashless her!

Er det mulig å leie strøm til vanen / bussen på Landstreff Telemark?
Ja. Ta kontakt på jorgen (a) landstrefftelemark.no

Kan man parkere vanlig personbil inne på festivalområdet?
Det er ikke lov til å ha med privat bil inn på festivalområdet. Dere kan ta kontakt med bocamping.no for å høre om dere kan få parkere bilen hos dem. Det er ca 5-10 minutter å gå fra festivalområdet. Hvis ikke det er mulig, kan dere parkere på parkeringsplassen til Telemarkshallen. Det ligger også 5-10 minutter unna festivalområdet. Det er viktig å vite at dette ikke er en parkering med vakthold eller i regi av Landstreff Telemark. Det er derfor gratis å stå der, men man står der på eget ansvar

Er det mulighet for oppbevaring av verdisaker?
Ja. Vi vil ha en egen bod i handlegata hvor det vil være mulig å oppbevare verdigjenstander. 

Kan man lade telefonen sin på Landstreff Telemark?
Ja, det vil være mulig å lade mobilen i infoboden i handlegaten. NB. Du må ha med egen lader. 

Har dere facebookside, snapchat eller intagram-konto?
Ja, du finner oss på facebook: www.facebook.com/landstrefftelemark, Instagram: @landstrefftelemark og Snapchat: Ltelemark

Hvor ligger festivalområdet, og hvordan kommer vi oss dit? 
Du kan ta buss eller tog til Bø Stasjon. Der i fra vil det gå shuttlebuss opp til festivlområdet. Kommer du med egen russbil eller buss? Se kart under!

 

Email

Daglig Leder
Jorgen (a) landstrefftelemark.no