På Landstreff Telemark tar vi sikkerheten på alvor. Vi har godt samarbeid med politi, ambulansetjeneste og brannvesenet lokalt i Bø. I tillegg har vi knyttet til oss noen av de beste og mest erfarne aktørene i bransjen. Vi tar DIN sikkerhet på alvor! 

Vakthold

Vårt vakthold håndteres av vaktselskapet Zone Security. De har god erfaring fra flere eventer, og har blant annet ansvaret for alle arrangementer på Telenor Arena. Både selskapet ledere og ansatte har lang erfaring fra bransjen. De yter alltid god service og gjør sitt ypperste for at du som besøkende skal få en fin og trygg opplevelse. 

Førstehjelp

Vi bygger opp et feltsykehus på festivalområdet som er døgnbemannet med 10 sykepleiere og ambulansesjåfører, samt 1 lege på døgnvakt. Det er selskapet Medic Sør som har ansvaret for førstehjelp på treffet. De har lang erfaring med arrangementer og hadde blant annet ansvaret for førstehjelp på Hovefestivalen og er i dag ansvarlig på alle arrangementer på Telenor Arena.
 

Brannvern

Medic Sør stiller også med brannvern på Landstreff Telemark. De stiller med flere titals brannslukkere, brannmann, ATV`er og en pick-up med 1000 liter vann, pumpe og slanger. Dette er et utrolig første innstans brannvern som er utarbeidet i samarbeid med det lokale brannvesenet. Vi har også gode rutiner og dialog med lokalt brannvesen dersom uhellet skulle være ute. 

politi

Vi har også et veldig godt samarbeid med lokalt politi. Vi har 3-4 årlige planleggingsmøter og vi er alltid godt bemannet med politi under selve festivalen. Vi er døgnbemannet med politi og i de mest hektiske timene på kveld/natt har vi hele 8 polititjenestemenn inne på området som er dedikert kun til Landstreff Telemark. Ved innsjekk på fredag har vi med politihund som bistår i sjekken av alle kjøretøyer.