Back to All Events

Russekickoff


Russekickoff har vært en tradisjon i flere år. I fjor arrangerte Landstreff Telemark dette for første gang med braksuksess og helt UTSOLGT! Derfor kjører vi nå på igjen og gleder oss til å åpne russetiden sammen med dere 8.april 2017! Russekickoff arrangeres tidlig i april og markerer selve starten på russetiden. Det er vanlig at alle møter opp på Russekickoff med vrengt russebukse/russedress. Når klokken nærmer seg midnatt teller vi sammen ned de siste sekundene, og når klokken passerer midnatt vrenger alle buksene sine og russetiden 2017 er offisielt i gang! 

Line-up:
JUUR:
Galskap, melodi, atombombing og kuer...En kombo som bare kan beskrives med ett ord; JUUR. Osloguttene som skriker i micen, dunker hue i dassskåla og fremdeles klarer å få frem en ytterst enestående harmoni, er klare for sette 2017 russen i koma! 

OLAV HAUST:
Denne gutten er det ingen tvil om at man legger merke til! Allsang garanti!Han gjorde en del låter for 2016 og er allerede godt igang for 2017 med låter som: Farsmelk, Rodeo, Dash, point break, creme de la creme, jakten på verdigheten, acan osv..Han har spilt på vanvittig mange dekk og konseptkroer, spilt på nesten alle russetreffene og spilt på et utsolgt sentrum scene x2.

Tatt med seg tittelen for årets live på både LT & Nesbrukåringen, og laget god stemning på LF! Har også spilt på hovedscenen på Landstreff Telemark, hovedscenen på Vrengefesten på hellerudsletta, hovedscenen på Landstreff Bergen samt historiens største russekro X2.

Robin Veela:
Det siste året har Robin Veela reist rundt i Norge og herjet med dansegulv, sted etter sted. Landstreff Telemark, Tryvann, Landstreff Lillehammer, Landstreff Fredriksten ( Årets show ) , Oslo, Fredrikstad, Bergen, Tønsberg, Drammen, Sandefjord, Sarpsborg og Drøbak har alle fått høre hans uforutsigbare og energirike dj set. I februar slapp han sin første collab, «One Two Selfie» med Adrian Emile i Inntertier.Etter 3 måneder var fasiten klar: Over en halv million hadde streamet låta på Spotify!!

Som warm-up kommer DJ Edquist fra Larvik!

NB! Det vil IKKE være lagt opp til parkering for russebiler eller busser.

Sted: Parkbiografen, Skien
Bill.pris: 350,- + bill.avg
Dato: Lørdag 08.april
Tid: 21.00 – 02.15
ID 18år leg.plikt

Later Event: April 11
Vrengefesten