Back to All Events

Landstreff Fredriksten


MATSERVERING
Det er rikelig med serveringssteder på LF17 med blant annet salg av pizza, kebab, bakt potet, pølser, hamburger, pommes frites, mineralvann, kaffe/kakao. Vi kommer også med noen spennende nyheter til LF17.

SIKKERHET
Et hundretalls vektere og frivillige vakter vil være tilstede på arrangementet og samtlige parkeringsplasser og camping har døgnvakter. Samtidig vil politiet og brannvesenet stille med et stort antall vakter til forbyggende arbeid og førsthjelpspersonell med feltsykehus med alt fra lege, anestesi sykepleiere og et stort antall førstehjelpere.

OVERNATTING
Hotell:
Her kommer hotellene som vi gjør avtaler med snart.

Camping:
Gjester som ønsker det kan ha med telt og campe på Camp LF. Mer informasjon om booking og overnatting på camp kommer utover høsten 2016. 

Overnatting i buss/van:
Alle kan overnatte i egne busser/vans men det er ikke tillatt å la kjøretøyet stå og gå på tomgang inne på arrangementsområdet (Husk varme klær). 

TRANSPORT
Lokaltransport:
Buss til / fra Sentrum / Festningen
Dette sjekker du lettest her: www.ostfold-kollektiv.no

Tog:
Togstasjonen ligger i Halden sentrum og man kan enkelt følge skilting fra sentrum og opp til Fredriksten festning. Korteste vei er å gå til inngang P1 ved å følge festningsgata opp til Generalveien.

Busser/vans:
Busser/vans tar av E6 inn mot Halden og følger offentlig skilting til Fredriksten Festning med support av LF17 sine egne anvisningsskilt. 

ØVRIG
Hva tar du med deg på LF17?
Du tar med deg et minimum av viktige saker som følger:
- varmt tøy, regntøy og godt skotøy for alle dager
- toalettsaker
- Cashlesskort i samtlige utsalgssteder for mat/drikke (dette får man også kjøpt på stedet)

Earlier Event: April 11
Vrengefesten
Later Event: April 28
Landstreff Telemark