Programscene2018.png
Arif_Nett_Design.jpg

Arif Salum (27) tok i 2013 farvel med sitt alter ego Phil T Rich, med minialbumet Aldri & Alltid, som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig enn radiohit’en “Gal” fra hans første EP Kom Så Tok Færdiih. Aldri & Alltid markerte et ønske om å jobbe videre som seg selv – Arif.

Fra leken pop om å date to jenter samtidig, til tekster om egen barndom. Om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader men ingen jobbmuligheter. Nazister i nærmiljøet. Tusenlapper i søppelsekker. Om kjærlighet. Arif`s tekster har alt!

Arif har i lang tid vist at han er en av Norges beste live-artister med utstrakt turnering og festivaljobbing. Det største høydepunktet i karrieren så langt var da han i desember fylte Oslo Spektrum sammen med Unge Ferrari og nylig lanserte de det bestselgende samarbeidet MARS sammen med Karpe Diem.

Arif har et forrykende liveshow med tung dampende bass. Har du ikke sett han live før kan du glede deg til ditt livs opplevelse når han entrer scenen på Landstreff Telemark 2018!

Arif spiller Fredag 27.april


OralBee_Nett_Design.jpg
Lotion_Nett_Design.jpg

Oral Bee gjorde furore med sin første singel «Penger» i 2000 og sin pimped out West Coast-stil. Sammen med Big Ice og Mr. Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for Baby Bash-albumet «Tha Smokin Nephew». Gjennom årene har han bygd seg opp en hardcore fanbase via album som «Sånn Vi Putter Det Ned», «Still Putter Det Ned», «Putter Det Ned As Usual», og «Norges Største Playaz» (2013). Selvbiografien til Oral Bee, «Livet til en norsk boss», ble kalt «et spesielt stykke norsk kulturhistorie» av Dagens Nærings­liv

Fjorårets Putter Det Ned 4Ever var Oral Bees største suksess til nå, med en strøm med radiosingler og utsolgte konserter over hele Norge. Rockefeller-konserten ble nominert til Natt&Dags Osloprisen for «beste live» .Oral Bee har tidligere spilt på festivaler som Øya og Slottsfjell og kommer til å kjøre et live-show du aldri har sett maken til på Landstreff Telemark. 

Oral Bee & Mr. Pimp Lotion spiller Lørdag 28.april


Hkeem_Nett_Design.jpg

20 år gamle Abdulhakim Hassane, aka Hkeem, fikk livet sitt fullstendig snudd på hodet da debutsingelen «Fy Faen» ble sluppet våren 2017. Det til da helt ubeskrevne bladet opplevde en suksess de færreste artister noensinne ser i løpet av en hel karriere. Låta, som er bygget på en beat kjøpt for skarve 30 dollar, har snart streamet 30 millioner ganger bare på Spotify alene og er utvilsomt det man kan kalle en monsterhit. Da låta ble eksponert i den internasjonale suksesserien «Skam», fikk også «Fy Faen» et stort publikum utenfor Norges grenser. Her hjemme lå singelen inne på VG-lista topp 20 i hele 22 uker i strekk. 

Oppfølgersinglene «Urettferdig», «En som meg» og nå siste "Ghettoparrasitt" har begge generert imponerende streamingtall, og da vi så Hkeem spille live under sommerens festivaler var vi aldri i tvil. Denne karen ville vi ha til Landstreff Telemark, og vi er veldig stolte og glade for at dette nå skjer! 

Hkeem spiller Lørdag 28.april


Villa_Nett_Design.jpg

Vidar Villa er blant Norges mest streamede artister i 2017, med låter som «One Night Stand», «Det Er Fest», «Et Par Rolige Shots Med Gutta» og «Herregud». Det siste året har han reist landet rundt på turne med fulle hus og tidenes allsang stemning. 

Hit`en "One night stand" lå hele 8 uker som den nest mest spilte norske låten på VG-lista og Spotify sommeren 2017 og garanterer allsang og sommerminner når han gjester Landstreff Telemark med sine gitarkamerater. 

Vidar Villa skal i vår delta på Melodi Grand Prix med den rykende ferske låten "moren din" og kommer garantert til å gjøre seg bemerket. I tillegg til sine egne låter, kan dere forvente en rekke av norske sommerlåter med allsang garanti!

Vidar Villa spiller Fredag 27.april
 

 


Artist_Nett_MAL.png

Gladgutten Kald Flamme fra Randøy la fotballkarrieren på hylla til fordel for hiphop. Nå studerer han musikkvitenskap ved Universitetet i Bergen i tillegg til å bruke store deler av tiden på musikkarrieren under artistnavnet Kald Flamme; et navn som både beskriver musikken og han som artist.

– Kald mentalitet er det samme som å være positiv, avslappet og kul. Jeg blandet uttrykket med flammer, for jeg spytter fortsatt flammer selv om de er kalde. Jeg er jo en positiv og snill rapper

Han var med i urørtfinalen 2018 (Ref. Arif 2013 og Cezinando 2016), hadde flere gigs under By:Larm og har virkelig markert seg på hiphop-kartet i Norge. Med låter som "Isbjørn" med Ezzari, og "Deba Fint" med Snow Boyz på laget, er dette en fyr du garantert vil høre mer til i årene fremover!

Kald Flamme spiller Lørdag 28.april


YungSmul_Nett_Design.jpg

Etter å ha lagt ut sin første låt på SoundCloud, helt uten promo sist julaften, har ting gått utrolig fort for den unge vestkantrapperen Yung Smul. Han fylte scener både under Øya - og Slottsfjellfestivalen, og han signerte nylig med Sony Music. 

Lydbildet er preget av en direkte rap med blytunge 808-basser, lekne melodier og et særegent ordforråd. Med seg på scenen har han Sebastian Zalo. Nå er gutta klare for å lage vanvittig god stemning på Landstreff Telemark, og vi gleder oss stort! Kanskje har Smul med et par nye låter også? Dette blir en konsert du virkelig ikke vil gå glipp av!

Yung Smul spiller Fredag 27.april


Juur_Nett_Design.jpg

Galskap, melodi, atombombing og kuer...En kombo som bare kan beskrives med ett ord; JUUR. Osloguttene som skriker i micen, dunker hue i dassskåla og fremdeles klarer å få frem en ytterst enestående harmoni, er klare for sette 2017 russen i koma!

JUUR bemerket seg raskt på russehimmelen etter låten Gecko 2017, og etter dette har det gått slag i slag. JUUR gjestet Landstreff Telemark også i 2017 og vi kan med sikkerhet si at dette er noe av det råeste liveshow vi har sett av en russeartist tidligere. Moshpits og fullt trøkk fra første låt!

Juur spiller Fredag 27.april


MelandHauken_Nett.png

Meland x Hauken har raskt markert seg som en av de ledende innenfor russebransjen. De har spilt på de største russearrangementene, f.eks. LT, Tryvann, LF, Russens Skitur, et utsolgt Sentrum Scene x2, Findings Afterparty, og ikke minst vunnet den gjeveste prisen for Årets Live-performance på Landstreff Stavanger.

De har delt scene med artister som Justin Bieber, Martin Garrix, The Chainsmokers, Alan Walker, Broiler, og Freddy Kalas for å nevne noen. Med million-streamere som Shock, Power Rangers, Tronen, Hakkebakkeskogen og Chernobyl, kan gutta garantere et forrykende show.

Meland x Hauken spiller Lørdag 28.april


OlavHaust_Nett_Design.jpg

Denne gutten er det ingen tvil om at man legger merke til, da Olav har markert seg godt som en av de hotteste russeartistene på markedet med, kjente russesanger som for eksempel: Studio, Hakkebakkeskogen, Galore, VIP, The Firm, Skattejakten, The prediction, Acan, Creme de la creme, Mellowhype og Mytikas osv...

Olav opptrer med et liveshow med sine kjente russesanger og får hele crowden til å danse og synge med. Når Olav kommer til Landstreff Telemark kan dere forvente dere en kveld med fullstendig allsang ! #MÆGISK  

Olav Haust spiller Lørdag 28.april


DJLoppetiss.png

MortenBottenNett.png
PetterSjursethNett.png

Morten Botten. Har tatt DJ-Norge med storm etter han startet karrieren i høst. Han har spilt på Oslos hippeste utesteder og har dradd i gang syke konseptfester på Taket - Sten & Strøm i Oslo. I hele sommer skal han spille for store festivaler, men først tar han turen til oss i Landstreff Telemark, gjør dere klar for en vill fest.

Med seg på scenen har han også Petter Sjurseth kjent fra Paradise Hotell 2017. Petter har i høst blant annet gitt ut russelåt sammen med Olav Haust og spilt rundt på flere russekroer det siste året!

Morten og Petter spiller Fredag 27.april!


Beer Pong - Turnering

Beerpong_Nett.png

Beer Pong - turnering på Landstreff Telemark lørdag 28. april klokken 14.00.  Meld deg på her!

Fotball - turnering

Fotball_Nett.png

Fotball - Turnering på Landstreff Telemark lørdag 28. april kl. 12.00. Turneringen er fulltegnet


Fifa - Turnering

 
fifa18Nett.png
 
 

Fifa - Turnering på Landstreff Telemark lørdag 28. april kl. 18.00. Turneringen er fulltegnet

 

Raskest voksende russetreff

søk samarbeid