Vigiland er en svensk EDM-duo med mange dancefloor killers! De fikk en pangstart på karrieren med låta "Ufo" i 2014 og fra og med det har det gått slag i slag. Sommeren 2015 kunne du høre låten "Shots & Squats" overalt og nå nylig har de utgift bangerne "Pong Dance" og "Let`s Escape". De har til sammen over 250 millioner avspillinger bare på spotify, "Shots & Squats" lå hele 17 uker i strekk på Vg-lista og de har flere låter du garantert har danset til ut i de lange nattetimer! 

Når Vigiland spiller for dere på Landstreff Telemark 2017 kan vi love dere en heftig og pumpende bass som garantert vil bli en floorfiller! Disse gutta vet akkurat hvordan russen elsker å feste, og dette skal de utnytte til sitt fulle! 

 

 


Tross sin unge alder har 21 år gamle Cezinando aka Kristoffer Cezinando allerede gjort seg svært bemerket på den norske hip-hop scenen i flere år og bygget opp en solid fanskare. Som 16-åring slapp han debut EP’en sin «Cez 4 Prez» . Han blir omtalt som en rapper som skiller seg ut i mengden både når det gjelder melodier, flow og væremåte.

2016 er allikevel året Cezinando virkelig bemerket seg med tittelen «Årets Urørt» med låta «€PA» under årets By:Larm, og har den siste tiden jobbet med å ferdigstille sitt andre album «Barn Av Europa» produsert av Illeig (Eigil Berntsen) som ble sluppet 13.06.16. 

Cezinando pangstartet 2017 med å bli kåret til årets tekstforfatter på Spellemansprisen. Watch out for Cezinando i tiden fremover. 28.april ser du han på scenen på Landstreff Telemark! 


Arif Salum (27) tok i 2013 farvel med sitt alter ego Phil T Rich, med minialbumet Aldri & Alltid, som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig enn radiohit’en “Gal” fra hans første EP Kom Så Tok Færdiih. Aldri & Alltid markerte et ønske om å jobbe videre som seg selv – Arif.

Fra leken pop om å date to jenter samtidig, til tekster om egen barndom. Om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader men ingen jobbmuligheter. Nazister i nærmiljøet. Tusenlapper i søppelsekker. Om kjærlighet. Arif`s tekster har alt!

Arif har et forrykende liveshow med tung dampende bass. Har du ikke sett han live før kan du glede deg til ditt livs opplevelse når han entrer scenen på Landstreff Telemark 2017!


UngeFerrari_Nettside17.jpg

Unge Ferrari ruller videre, fra slipp av sitt debutalbum og ut på en omfattende nordisk turné! «Til Mine Venner» fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt skal nå flyttes fra å handle om innspilt lyd til å beskrive live-opplevelser. Unge Ferrari har et herlig godt grep om publikum, og konsertene ender som regel i en eneste stor fest. Unge Ferrari har spilt på omtrent alle norske festivaler i sommer, og han har gjort det med stor suksess!

Singlene "Hvis Du Vil", «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler i hele år. Det er altså duket for en god del allsang når Ferrarien kjører opp på Landstreff Telemark i april!


Straight outta Sognefjorden kommer den unge rapperen Kjartan Lauritzen. I løpet av det siste året har karrieren hans tatt fart. Singelen “Havanna” har over en million lyttinger, og hit-oppfølgeren “Fredag” ble listet på P3 og er med i første episode av tredje sesong i SKAM. 

Han flyttet til Bergen i 2013, ble booket til sin første konsert av gjengen bak Hester V75 og ble ikke lenge etter med i det fremadstormende kollektivet Vibbefanger. Siden den gang har han bl.a. spilt en publikumslovpriset konsert på Slottsfjell, og debuterte på et nesten utsolgt Parkteateret i Oslo høsten 2016, hvor han rakk å stagedive hele tre ganger. Kjartan er kjent for hyperenergiske live-shows med sin bror bak spakene, og faste makker Adeo546 som hypeman. 


Galskap, melodi, atombombing og kuer...En kombo som bare kan beskrives med ett ord; JUUR. Osloguttene som skriker i micen, dunker hue i dassskåla og fremdeles klarer å få frem en ytterst enestående harmoni, er klare for sette 2017 russen i koma!

JUUR bemerket seg raskt på russehimmelen etter låten Gecko 2017, og etter dette har det gått slag i slag. Dette blir dems største live-gig så langt i karrieren og vi forventer derfor et show ut av dimensjoner! Gled dere!


Det siste året har Robin Veela reist rundt i Norge og herjet med dansegulv, sted etter sted. Landstreff Telemark, Tryvann, Landstreff Lillehammer, Landstreff Fredriksten ( Årets show ) , Oslo, Fredrikstad, Bergen, Tønsberg, Drammen, Sandefjord, Sarpsborg og Drøbak har alle fått høre hans uforutsigbare og energirike dj set. I februar slapp han sin første collab, «One Two Selfie» med Adrian Emile i Inntertier.Etter 3 måneder var fasiten klar: Over en halv million hadde streamet låta på Spotify!!


Bek & Wallin & Moberg har spilt rundt på utallige russekroer og og treff de siste årene. Russelåtene dems blir stadig mer populære og spilles rundt på vors og fester i hele Norge! I russetiden 2017 ser du dem rundt på flere treff, og selvfølgelig stiller de opp på hovedscenen på Landstreff Telemark for å lage en syk fest for russen! 


Disse gutta er det ingen tvil om at man legger merke til. Både Olav og Alphabeat har spilt en rekke utsolgte russekroer, spilt på nesten alle russetreffene og spilt på et utsolgt sentrum scene x2. Alphabeat har vært på turne med kjente artister som Italobrothers, Cascada, Staysman&Lazz og Kobojsarna! Olav har gjort mange russesanger og er allerede godt igang for 2017 med låter som: Farsmelk, Rodeo, Dash, point break, creme de la creme, jakten på verdigheten, acan osv.. Når Gutta kommer til LT kan dere forvente dere en sperreløs kveld med fullstendig allsang-garanti


Lørdag 29.april klokken 16.00 blir det stort BMX show inne i teltscenen på LT. Flere av Europa`s råeste BMX kjørere kommer til Landstreff Telemark for lage et episk show for all russen!

Dette er noe man sjelden får oppleve, og noe du ikke kan misse! Disse gutta vet å underholde og du får garantert en opplevelse du kommer til å huske! Møt opp i teltscenen klokken 16.00 Lørdag 29.april!


Beer Pong - Turnering

Beer Pong - Turnering på Landstreff Telemark Lørdag 29.april klokken 14.00. Beer Pog Turneringen er nå fulltegnet! 

Fotball - turnering

Fotball - Turnering på Landstreff Telemark Lørdag 29.april kl. 12.00. Fotballturneringen er nå fulltegnet! 


Fifa - Turnering

Fifa - Turnering på Landstreff Telemark Lørdag 29.april kl. 18.00.  FIFA-turneringen er nå fulltegnet, men det vil stå PS4 med FIFA 2017 i barteltet i handlegaten gjennom hele helgen for de som ønsker å spille. 

Karaoke

Karaoke på Landstreff Telemark vil være tilgjengelig i barteltet Fredag og Lørdag kveld fra 20.00! 


Raskest voksende russetreff

søk samarbeid