Vi har gleden av å informere om at Landstreff Telemark og Landstreff Fredriksten slår seg sammen og lager tidenes Landstreff på Østlandet.

LF+LT=LF_Nett_FB_5.png

Vi har tatt med det beste fra to treff for å lage en sinnsyk opplevelse for russen! Det betyr flere russ, større artister, større scene, større opplevelser, og det beste av alt: Samme pris! Dere som allerede har kjøpt billett til Landstreff Telemark får nå benytte disse som inngangsbillett til Landstreff Fredriksten. Ordinær pris til LF er 2490,- men dere slipper å betale noe ekstra! Parkeringsbillett for buss og van til LT er også gyldig på Landstreff Fredriksten.

Landstreff Fredriksten arrangeres på Fredriskten Festning i Halden fra 26-28.april 2019. Artister som er booket til nå er blant annet Broiler, Unge Ferrari, Arif, og Erik og Kriss! Mer info på www.landstreff-fredriksten.no.

Om du allerede har billett til Landstreff Fredriksten vil du få mulighet til å få billetten din til Landstreff Telemark, minus billettgebyr, refundert. For å få refusjon må du kontakte festivalkontoret på e-post: post (a) landstrefftelemark.no . Ha dette klart ved kontakt:

- Billettnummer og bilde av din LT-billett
- Bilde av faktura for billetter til LF
- Kontonummer for tilbakebetaling.

Frist for å ta kontakt for og få refundert pengene er innen torsdag 14.februar 2019 klokken 16.00. Etter dette vil mulighet for refusjon frafalle. 

Overnatting:
Vi har snakket med overnattingstedene i Bø, og alle som har bestilt overnatting på Bø Camping, Solstua eller Bø Hotell vil har rett på avbestilling og refusjon. Dette må gjøres krav på innen torsdag 14.februar 16.00. Ta kontakt med de respektive stedene på e-post eller tlf.
 
Om du har kjøpt plass i sovetelt på festivalområdet på LT kan du nå bruke denne på Landstreff Fredriksten i stede. Vi har ordnet slik at det blir samme løsning med sovetelt på LF.

Hotell LF:
For overnatting på Landstreff Fredriksten kan dere lese mer her: https://landstreff-fredriksten.no/overnatting/ pr nå (11.02.2019) er det fortsatt noen rom ledig på Quality Sarpsborg. Vær rask for å sikre deg din plass.

Sovetelt LF:
Det vil også bli satt opp et ekstra felles sovetelt hvor dere kan kjøpe plass. Dette vil være en stor sovesal med gulv, oppvarming og døgnvakthold. Dere må selv ta med sovepose og liggeunderlag. Billett til soveteltet kan kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/4459-landstreff-fredriksten-2019

Eget telt på teltcamp LF:
Det er også mulig å kjøpe campingpass for å sette opp eget telt på LF. Da kjøper man et campingpass pr telt man skal sette opp. Hvor mange som sover i teltet er opp til hver enkelt. Billetter kjøpes her: https://tikkio.com/tickets/4459-landstreff-fredriksten-2019