De siste årene har det kommet utrolig mange aktører som tilbyr dugnad til russegrupper. Av de største og mest seriøse finner vi blant annet Invoeruss.

Det er også mulighet for å jobbe dugnad på Landstreff Telemark året før dere selv er russ. Er dere interessert i dette må dere registrere dere i skjema under her, så tar vi kontakt med dere så fort som mulig.


raskest voksende russetreff

Søk samarbeid


Det finnes et hav av ulike tilbydere av dugnader. Flere av dem har holdt på i mange år, og noen av dem har nylig startet opp. De har forskjellig innsalgspunkter og forskjellige argumenter for at dere skal velge nettopp dem. Vårt tips er at dere tar dere god tid til å finne en god og trygg leverandør som følger dere opp frem mot russetiden og som virkelig vil hjelpe dere på veien mot en topp russetid, og ikke bare få dere til å kjøpe mest mulig produkter av dem.  Her følger en lang liste med forskjellig tilbydere av dugnad: DugnadsidenDugnad24, Aftenposten dugnad, kakesalg, dugnadsportalen, dplan, dugnaden, , dugnadpartner, bambi bambusdugnadservice, duggis, norsk dugnad, kunstkort dugnad, dugnadstorget, dugnadsportalen, lett dugnad og dugnadseksperten.

For litt mer generell info rundt dugnad kan det vært lurt å ta en tur innom dugnadsguiden og lese dere opp. Det finnes mange andre alternativer dugnader enn bare salgsdugnader. Det kan være jobbing som crew på festivaler, russetreff og konserter, varetelling, salg av fyrverkeri, statister i tv produksjoner, eller crew på diverse sportsarrangementer og turneringer.  Vi ønsker dere uansett lykke til med dugnadsjobbingen frem mot russetiden!